Van BBL tot baan

VAN BBL TOT BAAN

ZOEK JIJ EEN LEERWERKPLEK?

S3 Staff heeft de vetste BBL-opleidingen op de mooiste werkplek van Rotterdam: de haven. Wij werken samen met mbo-opleiders in Rotterdam. Dit betekent dat als je via S3 Staff in een BBL-opleiding aan de slag wilt, je ingeschreven moet staan bij een mbo-opleiding.

Sta je ingeschreven bij een mbo-opleiding en zoek je een BBL-opleiding die op jouw stoere lijf geschreven is?

Zo sta jij in no time te knallen in de haven:

  1. Schrijf je bij ons in.
  2. Je ontvangt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam. In dit gesprek bespreken we wat je zoekt, wat je al kunt en wat je wilt leren.
  3. Wij gaan aan de slag om de beste werkgever voor jou te zoeken.
  4. We plannen een tweede gesprek waar je eventuele nieuwe werkgever bij is om verder te praten en afspraken te maken.
  5. Jij gaat volle bak aan de slag op de mooiste plek van Rotterdam.

ONS WERKTERREIN

HAVEN

Voor de beste jobs moet je in de haven zijn. Bij S3 Staff ben je bijvoorbeeld de hele dag in touw in deze functies:

> (GEVORDERD) MEDEWERKER HAVENOPERATIES (NIVEAU 2-3)

Jij zorgt ervoor dat schepen, vrachtwagens en goederentreinen vlot en veilig worden geladen en gelost. Je bent een aanpakker en steekt je handen graag uit de mouwen en je gaat geen uitdaging uit de weg.

> COÖRDINATOR HAVENOPERATIES (NIVEAU 4)

Jij bent op je plek in de dynamische haven. Schepen, vrachtwagens en goederentreinen komen en gaan. Jij weet hoe je dat aanpakt en daardoor loopt alles op rolletjes, snel en veilig. Jij weet van aanpakken en geeft leiding aan het uitvoerende proces en aan je team.

> CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Voorraden, levertijden en deadlines: jij houdt het overzicht en communiceert duidelijk naar klanten wat er speelt.

LOGISTIEK

Ben jij sterk, recht door zee en niet bang voor deadlines? Hang de verplaatsbaas uit in bijvoorbeeld deze logistieke functies:

> LOGISTIEK MEDEWERKER (NIVEAU 2)

Logistiek kent geen geheimen voor jou, jij weet als beste hoe de juiste goederen van de opslagplaats in de vrachtwagen komen en andersom. Je bent een Pietje Precies, snel en je vindt afwisseling leuk. Het ene moment op de heftruck, het andere moment contact met de planner.

> LOGISTIEK TEAMLEIDER (NIVEAU 3)

Als duizendpoot en aanpakker ben je hier op je plaats. Jij zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande goederen op de juiste manier worden opgeslagen, je stuurt je team aan en zorgt voor een strakke planning.

TECHNIEK & PROCESSING
TECHNIEK &
PROCESSING

Controle over het laden en lossen van vloeibare lading, en een storing is voor jou niet meer dan een uitdaging! Bij S3 Staff kun je het allemaal meemaken in bijvoorbeeld deze technische functies:

> MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Tugmasters, reachstackers, translifters en vorkheftrucks hebben voor jou geen geheimen. Je spreekt hun taal en houdt ze rollend. They see them rollin’ dus. Je hebt je eigen machinepark, daar in die machtig mooie haven

> PROCES OPERATOR

Je bent een gabber met gouden handen en legt leidingen aan, onderhoudt ze en verhelpt storingen. Je bent een aanpoter, houdt van hard werken én hard lachen.

MELD JE AAN!

Ga via S3 Staff aan de slag in de haven.