Van BBL tot baan

VAN BBL TOT BAAN

ZOEK JIJ EEN LEERWERKPLEK?

S3 Staff heeft de vetste BBL-opleidingen op de mooiste werkplek van Rotterdam: de haven. Wij werken samen met mbo-opleiders in Rotterdam. Dit betekent dat als je via S3 Staff in een BBL-opleiding aan de slag wilt, je ingeschreven moet staan bij een mbo-opleiding.

Sta je ingeschreven bij een mbo-opleiding en zoek je een BBL-opleiding die op jouw stoere lijf geschreven is?

Zo sta jij in no time te knallen in de haven:

  1. Schrijf je bij ons in.
  2. Je ontvangt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Rotterdam. In dit gesprek bespreken we wat je zoekt, wat je al kunt en wat je wilt leren.
  3. Wij gaan aan de slag om de beste werkgever voor jou te zoeken.
  4. We plannen een tweede gesprek waar je eventuele nieuwe werkgever bij is om verder te praten en afspraken te maken.
  5. Jij gaat volle bak aan de slag op de mooiste plek van Rotterdam.

ONS WERKTERREIN

HAVEN

Voor de beste jobs moet je in de haven zijn. Bij S3 Staff ben je bijvoorbeeld de hele dag in touw in deze functies:

> OPERATIONEEL MEDEWERKER

Je helpt bij het overslaan van diverse soorten goederen die dagelijks de haven binnenkomen en zorgt ervoor dat het hele logistieke proces op de terminal goed verloopt.

> WAREHOUSE MEDEWERKER

In gigantische loodsen gooi jij als orderpicker je spieren in de strijd om goederen een zachte landing te geven. Je zorgt ervoor dat dat de klant de juiste producten op het juiste moment ontvangt.

> CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

Voorraden, levertijden en deadlines: jij houdt het overzicht en communiceert duidelijk naar klanten wat er speelt.

LOGISTIEK

Ben jij sterk, recht door zee en niet bang voor vieze handen? Hang de verplaatsbaas uit in bijvoorbeeld deze logistieke functies:

> MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST

Tugmasters, reachstackers, translifters en vorkheftrucks hebben voor jou geen geheimen. Je spreekt hun taal en houdt ze rollend. They see them rollin’ dus. Je hebt je eigen machinepark, daar in die machtig mooie haven.

> TERMINAL MEDEWERKER

Je zorgt ervoor dat schepen op tijd geladen en gelost worden. Je werkt precies en dankzij jou bereiken goederen veilig hun nieuwe bestemming.

TECHNIEK & PROCESSING
TECHNIEK &
PROCESSING

Grote machines, grote kansen, grote avonturen. Bij S3 Staff kun je het allemaal meemaken in bijvoorbeeld deze technische functies:

> TERMINAL MEDEWERKER

Jij hebt de zwaarste en grootste machine onder controle en bedient schrankladers, shovels, heftrucks, straddle carriers, reachstackers en mobiele kranen alsof je ervoor geboren bent.

> MONTEUR

Je bent een gabber met gouden handen en legt leidingen aan, onderhoudt ze en verhelpt storingen. Je bent een aanpoter, houdt van hard werken én hard lachen.

MELD JE AAN!

Ga via S3 Staff aan de slag in de haven.